Rekorder: Vozio sa 5,18 promila alkohola

Regionalne vesti - Sreda 11.03.2020 - 14:10

Rumunskom državljaninu, koji je automobilom "folksvagen" rumunskih registarskih oznaka upravljao sa 5,18 promila alkohola u organizmu, određeno zadržavanje do 12 časova radi istrežnjenja

Vozaču je određeno zadržavanje do 12 časova FOTO: Depositphotos Vozaču je određeno zadržavanje do 12 časova FOTO: Depositphotos
Pripadnici saobraćajne policije u Kladovu, prilikom kontrole saobraćaja, zatekli su 51- godišnjeg rumunskog državljanina koji je automobilom "folksvagen" rumunskih registarskih oznaka upravljao sa 5,18 promila alkohola u organizmu.
 
Vozaču je određeno zadržavanje do 12 časova radi istrežnjenja, saopštila je danas PU Kladovo.
 
On je zbog učinjenog prekršaja nasilnička vožnja priveden sudiji za prekršaje koji mu je izrekao tri meseca zatvora, novčanu kaznu u iznosu od 30.000 dinara i zabranu upravljanja vozilom u trajanju od devet meseci na teritoriji Srbije.
Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: