Ružić: Srednjoškolci onlajn do petka, za kasnije će se videti

Regionalne vesti - Ponedeljak 08.03.2021 - 14:11

Ministar prosvete Branko Ružić izjavio je da je odluka da srednjoškolci pređu na onlajn nastavu od 8. do 12. marta jedna od mera koja treba da pomogne da se spreči dalje širenje koronavirusa.

"Podaci nisu alarmantni" FOTO: D. Ristić/OK Radio
Ružić je, gostujući na TV Prva, rekao da je plan da do petka nastava bude onlajn u srednjim školama, a za kasnije će se videti, jer će u toku nedelje biti održane dve sednice Kriznog štaba.
 
„Pitali ste me da li su podaci ili brojke alarmantni, ne, nisu alarmantni. Jesu blago uvećani od Sretenja na ovamo, ta srednjoškolska populacija na neki način jeste, rekao bih, najrizičnija, ne u pogledu zaražavanja, koliko u pogledu, čak i kada se zaraze mogu da imaju neke blaže simptome, ali mogu da budu, da indukuju praktično zarazu ka starijima, tako da ovo je jedna od mera koju smo imali i u nekom ranijem periodu“, rekao je Ružić.
Prva TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: