Sleteo s puta, iščupao banderu, pa pobegao.

Regionalne vesti - Ponedeljak 25.02.2019 - 12:21

Automobil se zabio u stub ulične rasvete

Od siline udarca bandera je iščupana FOTO: OK Radio/ilustracija Od siline udarca bandera je iščupana FOTO: OK Radio/ilustracija
Za sada nepoznati vozač izazvao je jutros nesvakidašnju saobraćajnu nezgodu u ulici Dušana Popovića u Nišu zbog čega je već četiri sata ova ulica u delu gde je došlo do udesa potpuno zatvorena za saobraćaj a vozila se preusmeravaju na susedne pravce.
 
Kako saznajemo, do nezgode je došlo oko četiri sata, kada je vozilo „BMW“ niških registarskih tablica koje se kretalo iz pravca Gabrovačke reke ka Paliluli, prešlo na suprotnu stranu kolovoza i zabilo se u stub električne rasvete.
 
Od siline udarca bandera je iščupana a pridržavali su je samo kablovi, pa je policija iz razloga bezbednosti zaustavila saobraćaj od raskrsnica ulica Dušana Popovića i Igmanske do Avalske ulice.
 
Ekipe PD „Jugoistok“ upravo uklanjaju banderu, zbog stanovnici ulice u kojoj je došlo do udesa nemaju struje. Vozač „BMW“ je pobegao nakon nesreće.
Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: