SNS: Sednica o aerodromu se odlaže, Vučić dolazi u Niš

Regionalne vesti - Petak 06.04.2018 - 11:54

Niš -- Sednica parlamenta na kojoj bi trebalo da se glasa o sudbini Aerodroma “Konstantin Veliki” odložena je, rekao je niški poverenik Zvezdan Milovanović.

Budućnost Aerodroma na organima Grada Niša FOTO: Facebook Budućnost Aerodroma na organima Grada Niša FOTO: Facebook
Iako je budućnost Aerodroma “Konstantin Veliki” na organima Grada Niša, o tome se diskutovalo i na sastanku SNS-a u Beogradu, a odlučeno je da se sednica odloži i da u Niš dođe predsednik Srbije Aleksandar Vučić.
 
Sednica Skupštine grada je prvobitno zakzana za utorak, 10. april, a MIlovanović kaže da se ona neće tada održati. Pre sednice će, odlučili su naprednjaci, u Niš doći Vučić, pišu Južne vesti. 
 
Ovo je odlučeno na tajnom sastanku svih funkcionera i poverenika Srpske napredne stranke koji je juče održan u Beogradu. Ipak, zasada nije poznato kada će sednica biti održana, a Milovanović kaže da će se sve desiti “vrlo skoro”. 
 
Predsednik Skupštine grada Rade Rajković, koji jedini i može da pomera i utvrđuje datume skupštinskih zasedanja nije odgovarao na pozive i poruke novinara Južnih vesti.
B92, Južne vesti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
sinisa
06.04.2018. , 19:07
Dobro je da otima aerodrom,dobro kad nije cerka,maloletna,tek sazrela za udaju a oce oni i to i moze im se neki bi je dali i dobrovoljno.