Tiodorović procenjuje do kada će trajati ovaj talas korone

Regionalne vesti - Petak 04.12.2020 - 12:32

Epidemilog Branislav Tiodorović jutros je za RTS kazao da, uprkos prethodnim očekivanjima da će se naredne sedmice epidemija korone u Srbiji primiriti, izgleda da neće biti tako.

Osvrnuo se i na situaciju na jugu zemlje FOTO: D. Ristić/OK Radio Osvrnuo se i na situaciju na jugu zemlje FOTO: D. Ristić/OK Radio
“Ako se ove nove mere ne budu zaista poštovale, i uz kazne ako mora, nećemo moći da izađemo na pravu situaciju da bude smirena i kontrolisana. Ne možemo efekte očekivati kako smo mislili, a misli smo da će sledeće nedelje bii pad. 
 
Sigurno ćemo više za Svetog Nikolu, pred Novu godinu, pa se sve može dodatno iskomplikovati. Smirivanje možemo da očekujemo tek za Božić. Tad možda bude malo mirnija situacija”, kazao je Tiodorović.
 
Osvrnuo se i na situaciju na jugu zemlje.
 
“Do pre sedam, osam dana nismo imali da nam umiru ljudi i u bolnicama u Leskovcu, Vranju, sada to imamo i to je veoma teška situacija koja će doprineti tome da mi ukoliko se ove mere ne budu stvarno poštovale do kraja gvozdenom disciplinom nećemo moći da izađemo na pravu situaciju”, rekao je Tiodorović za RTS.
Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: