Traktorista pronašao telo ispod bale sena, leš primetio tek kada je prešao točkovima preko njega

Regionalne vesti - Petak 12.07.2019 - 12:25

Telo je ispod bale sena, našao A.K. (41) traktorista, koji je, došao da pokosi travu i sakupi seno na porodičnoj njivi

Na telu pronađene vidne povrede FOTO: Picsbox Na telu pronađene vidne povrede FOTO: Picsbox
Beživotno telo Radovana Pajovića (32), pronađeno je na livadi u selu Rakovica. Njega je ispod bale sena, našao A.K. (41) traktorista, koji je, došao da pokosi travu i sakupi seno na porodičnoj njivi.
 
Nažalost, traktorista nije odmah primetio telo, nego tek kada je preko njega prešao točkovima traktora.
 
Odmah je pozvao policiju i Hitnu pomoć.
 
Obavljen je uviđaj i telo je odneto na Institut za sudsku medicinu na obdukciju, a policija se od ranih jutarnjih sati nalazi na licu mesta i traži još neke od mogućih dokaza koji bi uputili na rasvetljenje zločina i eventualno doveli do ubice.
 
Inače, kako nezvanično saznajemo na telu Radovana Pajovića pronađene su vidne povrede, pre svega na glavi kao i dosta krvi. 
 
Pretpostavlja se da je ubijen na livadi, i da je ubica potom pokušao da prikrije zločin. Međutim, postoje indicije da je Pajović ubijen na nekom drugom mestu, a da je ubica doneo telo na livadu i pobegao.
 
Istraga se nastavlja, a nezvanično Pajović je od ranije poznat policiji zbog krivičnih dela vezanih za drogu, i sumnja se da su upravo neraščišćeni poslovi doveli do njegovog ubistva.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: