Trovanje brzom hranom: 18 srednjoškolaca bolnici

Regionalne vesti - Petak 21.06.2019 - 12:11

Zbog problema sa povraćanjem, mučninom i stomačnim tegobama 18 pacijenata iz Nove Varoši primljeno je u bolnice u Prijepolju i Užicu od utorka do četvrtka, potvrđeno je "Kuriru" u Zdravstvenom centru Užice.

Domu zdravlja javilo se 50 pacijenata FOTO: Getty Images Domu zdravlja javilo se 50 pacijenata FOTO: Getty Images
"Domu zdravlja u Novoj Varoši javilo se 50 pacijenata od kojih je 23 upućeno na bolničko lečenje, s tim što je njih 18 zadržano. Primaju terapiju i za koji dan će biti otpušteni kućama", rečeno nam je u Zdravstvenom centru Užice.
 
Prema rečima pr Zdravstvenog centra u Užicu Danijele Vasiljević u prijepoljskoj Opštoj bolnici zadržano je njih desetoro, a u užičkoj osmoro srednjoškolaca.
 
"Deca su zadržana na infektivnim odeljenjima, stanje im je stabilizovano i niko od njih nije životno ugrožen", kazala je Vasiljevićeva za agenciju RINA.
 
Prema njenim rečima sva deca su jela piletinu sa majonezom, kupljenu u jednom improvizovanom objektu brze hrane, koji se nalazi u blizini srednje škole, ali će se tačan uzrok trovanja utvrditi kada stignu rezultati ispitivanja.
Kurir, RINA, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: