U selu kod Žitišta muž zadavio ženu

Regionalne vesti - Četvrtak 29.08.2019 - 15:43

U selu Torak kod Žitišta uhapšen je S. S. (53) zbog sumnje da je ispred porodične kuće zadavio suprugu V. N. (35).

"Bio pod dejstvom alkohola" FOTO: D. Ristić/OK Radio
Mediji su preneli da je ubijena žena imala sedmoro dece iz prethodnog braka. Deca žive kod bivšeg muža u Idvoru. Motiv je najverovatnije ljubomora, a zvanične prijave za nasilje u porodici nije bilo.
 
Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova i predsednica Radne grupe za sprečavanje nasilja u porodici Biljana Popović Ivković potvrdila je Tanjugu da se noćas u mestu Torak kod Žitašta dogodilo porodično ubistvo tako što je, kako se sumnja, muž u dvorištu kuće zadavio nevenčanu suprugu.
 
"Prvi rezultati istrage pokazuju da je u tom trenutku bio pod dejstvom alkohola, a policiji do sada nije bilo prijavljeno bilo kakvo nasilje u ovoj porodici", rekla je Popović Ivkovićeva.
 
Ona je istakla da je policija brzom reakcijom uhapsila S. S. zbog sumnje da je ubio tridesetpetogodišnju nevenčanu suprugu i njemu je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: