Udarao ga sekirom po glavi jer mu je GLEDAO ŽENU

Regionalne vesti - Ponedeljak 03.12.2018 - 10:55

Niška policija uhapsila je Nikolu. A. (28) iz Niša, koji koji je pre nekoliko dana na Durlanskoj pijaci tri puta tupom stranom sekire udario u glavu prodavca Slavoljuba Pavlovića (62).

Pijačni prodavac čudom ostao živ FOTO: Free Images Pijačni prodavac čudom ostao živ FOTO: Free Images
Dvadesetosmogodišnjak je uhapšen zbog sumje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju, i njemu je određeno zadržavanje od 48 sati časova, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.
 
Do napada je došlo, prema rečima žrtve, jer se Nikoli A. nije dopalo kako ga je i njegovu partnerku Slavoljub Pavlović pogledao. Pijačni prodavac čudom je ostao živ zadobivši samo lake povrede, a Više tužilaštvo u Nišu ocenilo je da se radi o pokušaju ubistva.
 
- Bio sam za svojom tezgom na Durlanskoj pijaci gde prodajem povrće. Poznajem napadača samo iz viđenja jer donosi na pijacu orahe i voće, koje nudi prodavcima na otkup, a koje nabavlja ko zna odakle. On je prošao pored moje tezge sa nekom ženom. Međutim, posle pet metara je stao i vratio se. Pitao me je bez ikakvog povoda: "Što ti gledaš u moju ženu? Hoćeš sada da te bijem?". Odgovorio sam mu lepo da gledam svakog ko prođe pored moje tezge, ali i da me niko nije tukao od malena, pa neće ni on - ispričao je Pavlović za "Blic".
 
Prema njegovim rečima ubrzo se žena sa kojom je prošao Nikola vratila do tezge i počela sa provokacijama. Slavoljub je rekao da ga je kolega upozorio, ali da ga je napadač ubrzo udario dva ili tri puta tupom stranom sekire i da je odmah počeo da krvari. Kaže i da mu je kapa verovatno ublažilo udarce.
 
- "Šta me gledaš? Da nisi ti neki pedofil?" Rekao sam i njoj da gledam svakog ko prođe pored moje tezge i krenuo da ustanem sa stolice, kada sam čuo kolegu pored mene kako me upozorava: "Pazi Cale". Onda sam ukapirao da je njegova žena došla samo da mi odvuče pažnju i natera me da ustanem, ali već je bilo kasno. Osetio sam udarce sa desne strane glave. Srećom me nije udario sa leve strane, jer sam 2000. godine imao moždani udar kada mi je pukla aneurizma na mozgu pa sa te strane imam plastičnu ploču i mrežicu u lobanji - ispričao je prodavac.
 
Slavoljub Pavlović je odmah otišao do policije i prijavio napad, a onda ga je Hitna pomoć odvezla do Urgentnog centra KC u Nišu radi dalje dijagnostike i zbrinjavanja
Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: