Udes kod Prokuplja, nakon majke preminula i beba

Regionalne vesti - Četvrtak 30.08.2018 - 11:08

Lekari u Nišu nisu uspeli da spasu život bebe, čija je i majka prethodno preminula od povreda zadobijenih u udesu kod Prokuplja.

Pokušaji lekara u niškom Kliničkom centru bez uspeha FOTO:D. Ristić/OK Radio Pokušaji lekara u niškom Kliničkom centru bez uspeha FOTO:D. Ristić/OK Radio
- Pokušaji lekara da spasu novorođenče trajali su čitave noći. Na žalost, beba je preminula jutros u 8 sati - kazali su agenciji Beta u niškom Kliničkom centru.
 
Trudnica S.B. nalazila se sa suprugom u vozilu, kada je na njih u selu Gornja Stražava, naletelo vozilo nemačkih registracija.
 
Žena je najpre zbrinuta u prokupačkoj bolnici, gde su je lekari porodili carskim rezom, a potom su i ona i beba prebačene u Niš.
 
Reanimacija bebe i majke trajala je čitavim putem od bolnice u Prokuplju do niškog Kliničkog centra, ali je zbog brojnih povreda unutrašnjih organa S. B. preminula.
 
Saobraćajna nesreća dogodila se oko 11 časova na putu Gornja Stražava - Prokuplje.
N1 info, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: