Upozorenje RHMZ na visoke temperature, a zatim nepogode

Regionalne vesti - Četvrtak 15.07.2021 - 13:14

RHMZ izdao je danas upozorenje da će na jugoistoku i istoku Srbije biti veoma toplo sa najvišom temperaturom od 34 do 36 stepeni.

FOTO: Wikimedia FOTO: Wikimedia
Takođe, izdato je i upozorenje na kratkotrajne vremenske nepogode od 16. do 19. jula.
 
Od petka do ponedeljka biće promenljivo oblačno sa čestom pojavom kiše, pljuskova i grmljavine. Ponegde nepogoda sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom, saopštio je RHMZ prenosi Tanjug.
 
Prema prognozi, sutra će u Srbiji biti promenljivo oblačno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Posle podne ponegde nepogoda sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom. Duvaće slab i umeren, istočni i severoistočni vetar.
 
Najniža temperatura od 17 do 21, najviša od 29 do 33 stepena.
 
U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno, povremeno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, uglavnom posle podne. Vetar slab i umeren, istočni. Najniža temperatura 20, najviša 29 stepeni.
 
Prema izgledima za narednih sedam dana, do 23. jula , do utorka se očekuje promenljivo oblačno s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Ponegde nepogoda sa jakim pljuskom, velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom.
 
Od srede pretežno sunčano, posle podne ponegde kratkotrajni pljusak sa grmljavinom. Temperatura oko prosečnih vrednosti, najviša od 26 do 31 stepen.
Tanjug, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: