Vojska rasprodaje imovinu na jugu Srbije

Regionalne vesti - Subota 21.04.2018 - 10:59

Republička direkcija za imovinu raspisala je novi tender za prodaju nepokretnosti koje nisu neophodne za funkcionisanje Vojske Srbije

Raspisan novi tender FOTO: OK Radio Raspisan novi tender FOTO: OK Radio
Republička direkcija za imovinu raspisala je novi tender za prodaju nepokretnosti koje nisu neophodne za funkcionisanje Vojske Srbije, piše portal eKapija.
 
Na prodaju su ponuđeni vojni kompleksi Medoševac u Nišu, Vila Katarina u Knjaževcu, Mira i Vinarce u Leskovcu, Put u Pirotu, Bukovac u Petrovaradinu, Stanišin rid u Surdulici, kao i strelište u Kragujevcu i vežbalište Šikara u Somboru, piše portal pozivajući se na uvid u tendersku dokumentaciju.
 
Vojska je, inače, krajem novembra prošle godine već prodavala ove objekte, među kojima su još i kasarna "Lečilište Avala", vojni kompleks u Zrenjaninu, Klub Vojske u Požarevcu i Beloj Crkvi, skladište Stajkov potok u Zaječaru, kasarna u Irigu, stanovi i poslovni prostori u Beogradu i Nišu.
 
Za objekte u Nišu, Irigu, Petrovaradinu i na Avali, piše portal, pretpostavlja se da su još zagađeni neeksplodiranim ubojnim sredstvima od NATO bombardovanja, a ispitivanje i uklanjanje te municije pada na teret kupca.
E-kapija, Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: