Vreme neuobičajeno hladno, do kada?

Regionalne vesti - Ponedeljak 18.04.2022 - 12:18

Danas u Srbiji hladno za ovo doba godine sa kišom povremeno, češćom u južnim i istočnim predelima, a na planinama iznad 800 mnv sa snegom.

FOTO: OK Radio FOTO: OK Radio
Ponegde i u nižim predelima može biti susnežice. Na severu Srbije je manja šansa za kišu. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna dnevna od 6°C na jugu Srbije do 12°C na severu. Uveče hladno sa kišom ponegde, a moguća je i susnežica na zapadu i jugu Srbije. Temperatura u 22h od 2°C do 7°C.
 
U Beogradu hladno za ovo doba godine sa kišom povremeno. Vetar slab do umeren severni i severozapadni. Pritisak oko normale. Minimalna temperatura 4°C, a maksimalna dnevna 11°C. Uveče hladno i moguća kiša, oko 6°C u 22h.
 
U Nišu hladno sa kišom. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak malo iznad normale. Minimalna temperatura 3°C, a maksimalna dnevna do 7°C. Uveče kiša i oko 5°C u 22h.
 
U utorak hladno za ovo doba godine sa kišom povremeno, češćom u južnim i istočnim predelima, a na planinama sa snegom. Na severu Srbije je manja šansa za kišu. Vetar umeren severni i severozapadni. Pritisak oko ili malo iznad normale. Minimalna temperatura od 0°C do 4°C, a maksimalna dnevna od 7°C na jugu Srbije do 13°C na severu.
 
U sredu i četvrtak suvo i postepeno toplije sa sunčanim periodima.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: