Zagušenje na graničnim prelazima: Čekanja i do OSAM ČASOVA

Regionalne vesti - Četvrtak 27.05.2021 - 10:29

Prema informacijama Uprave granične policije od 5:15 časova, teretna vozila na graničnim prelzima čekaju i do osam sati.

Najduže čekanje na na prelazu Šid FOTO: ilustracija/EPA Najduže čekanje na na prelazu Šid FOTO: ilustracija/EPA
Trenutno je najduže čekanje na prelazu Šid, na izlazu iz naše zemlje.
 
Na Bezdanu se čeka sedam sati, Batrovcima šest časova, kao i na Horgošu, a na Kelebiji pet, Bogojevu sat vremena, Bačkoj Palanci dva sata, Gradini sat i po, saopštio je AMSS.
 
Vozači kamiona u sredu su za medije rekli da je kolona na graničnom prelazu Šid duga nekoliko kilometara i da za prelazak jednog kilometra treba šest sati.Kazali su i da im ponestaje hrane i vode i da su jako nervozni.
 
Kamiondžije koje su se uputile u EU preko Kelebije su rekli u sredu da od utorka stoje zarobljeni u koloni dugoj gotovo 20 kilometara i ne mrdaju ni metar.
 
Nadležni na Kelebiji kažu da su "svesni problema", ali da oni ne mogu ništa da urade, jer je u pitanju neki "problem sa mađarske strane" prelaza.
OK Radio, Tanjug

Vrati se na kategoriju Regionalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: