Muke sa semaforima: Kako rade, BOLJE DA NE RADE

Seks i grad - Nedelja 28.10.2018 - 13:10

Semafori na raskrsnici kod gornje kasarne, umesto da regulišu saobraćaj na bezbedan način, mogu da izazovu opasne posledice.

Ko ima prednost? FOTO: D.M./OK Radio Ko ima prednost? FOTO: D.M./OK Radio
Svetlosna signalizacija na ovoj složenoj i veoma prometnoj raskrsnici bi trebalo da regulišu saobraćaj na najbezbedniji način, ali to trenutno nije slučaj.
 
Iz nekih razloga, a najčešće posle obilnijih padavina, neretko se dešava da ovi semafori ispadnu iz funkcije, o čemo je OK Radio pisao u više navrata.
 
Međutim, u situaciji koju je zabeležio naš čitalac D.M. ovakav rad semafora može da dovede i do ozbiljnijih posledica.
 
Naime, u petak uveče, D.M. je uočio da semafori i za pešake i za vozače na istom prelazu istovremeno pokazuju zeleno svetlo
 
- Prilikom prelaska ulice na pešačkom prelazu, našao sam se u opasnoj situaciji kao pešak zato što je istovremeno na semaforu upaljeno zeleno svetlo za pešake i vozila
 
Molim Vas da ovo objavite zbog bezbednosti građana. U prilogu vam šaljem slike kao dokaz – napisao je naš čitalac.
 
OK Radio je i ranije zabeležio sličnu situaciju, tako da će ovim problemom morati da se pozabave nadležni
 
Osim toga, u gradu je ostalo prilično neoznačene horizontalne signalizacije (neobeleženi pešački prelazi kod Autobuske stanice i na drugim mestima), primećuje D.M.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: