Albansko - srpska vlast u Bujanovcu?

Izbori 2012 - Petak 08.06.2012 - 20:48

Posle svih burnih dogadjanja poslednjih dana, Bujanovac u petak treba da dobije novu lokalnu vlast.

Budući i bivši: Arifi i Kamberi Budući i bivši: Arifi i Kamberi
Novoformirana albansko-srpska koalicija Arifi-Arsić-Pavlović saopštila ja da ima 21 od ukupno 41 odbornika i da će na u petak formirati novu lokalnu vlast.
 
Tu koaliciju čine 12 odbornika Demokratske partija (DP) Nagipa Arifija, pet odbornika GG Stojanče Arsića i četiri odbornika srpske liste „Izbor za bolji Bujanovac“, koju čine DS, SPS, SDPS.
 
Kako je najavljeno, novi predsednik opštine treba da bude magistar pravnih nauka Nagip Arifi, koji je na čelu Bujanovca bio od jula 2002. do maja 2008. godine.
 
Pošto se početkom prošle godine neočekivano razišao sa svojim političkim idolom Rizom Halimijem, Arifi je u bujanovačkoj vrlo heterogenoj sredini juna 2011. godine formirao Demokratsku partiju, koja je na poslednjim lokalnim izborima, u konkurenciji 13 listi, odnela ubedljivu pobede.
 
OK RADIO

Vrati se na kategoriju Izbori 2012

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: