Nova - stara vlast u Preševu

Izbori 2012 - Četvrtak 07.06.2012 - 08:42

Novi predsednik SO Preševo je Ramiz Ljatifi iz GG „Demokratski preporod“, za koga su glasala 22 od 38 odbornika lokalnog parlamenta.

Čelnici preševske koalicije Čelnici preševske koalicije
U naredne četiri godine dužnost potpredsednika  SO vršiće Avni Nuhiju iz Demokratske partije Albanaca (DPA) i Muhamet Mustafa iz Demokraske unije doline (DUD).
 
Odbornici SO Preševo za sekretara su izabrali Nasera Pajazitija (DPA) koji je i prethodne četiri godine bio na toj funkciji.
 
Lokalnu vlast u Preševu formirali su Demokratska partija Albanaca, Ragmija Mustafe sa 17, GG „Demokratski preporod“ Ramiza Ljatifija sa tri i Demokratska unija doline Skendera Destanija sa dva odbornika.
 
Opoziciju u Preševu čine Partija za demokratsko delovanje (PDD), Rize Halimija sa 10 i Demokratska unija Albanaca (DUA)  Rahmija Zuljfijua sa sedam odbornika.
 
SO Preševo ima 38 odbornika.

 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Izbori 2012

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: