Bilja Krstić i Bistrik orkestar u godini jubileja

Seks i grad - Sreda 28.09.2022 - 13:29

Muzička čarolija zasnovana na tradicijama muzičke baštine, koju Bilja i Bistrik pronose punih 20.godina kod nas i u inostranstvu, posle koncerata u Novom Sadu, Budimpešti, Nišu, Beogradu, Baru, Zlatiboru, biće predstavljena i na koncertima u Parizu 15. Oktobra, a 3. novembra u Banjaluci, 10. novembra u Rijeci.

Foto / Noasphotography Foto / Noasphotography
Bilja će uz svoje vrsne saradnike sa kojima godinama saradjuje promovisati i pesme sa novog albuma, koji ce objaviti 15 decembra, na isti dan kada je, sada vec pre 21 godinu objavila prvi album Bistrik i tako ce ove koncerte u godini jubileja  ( 20 god) ovaj učiniti jedinstvenim.
 
Iza njih su mnogi koncerti, festivali i turneje širom sveta kao i brojne domaće i međunarodne nagrade: za najbolji album nastao na ovdašnjoj baštini ,promociju  tradicionalne srpske muzike u inostranstvu. Za najbolju filmsku muziku Zona Zamfirova, Branio sam Mladu Bosnu (Grand Prix festivala Sofest, kao i najnovija nagrada od pre nekoliko meseci , nagrada za primenjenu muziku Musica clasica, za muziku iz serije Crna svadba.
 
 
OK Radio,Marko Spirić

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: