Blagotvorno nacionalno onodenje

Seks i grad - Subota 05.01.2013 - 11:01

I koja bi to novogodišnja premijerska poslanica bila - je.... se, ljudi?! Ili, eufemizma radi, drugovi i drugarice, slobodno se onodite, to je u javnom, takorekuć nacionalnom interesu.

Ilustracija Ilustracija

Bilo je, valjda, veselo. Za one koji su slavili. Ali, neko je morao i da radi - ne samo konobari i kuvari, nego i naše dike, vranjski političari.

Sad, ko je kakvu temu našao. Eto, Master Toma bavi se „tomovačom“ i pokušajem da bez desanta uđe u Gračanicu, Aca hapsi, malo preko novina a malo i stvarno, a samo je Ivica, najbolji Maricin brat, nekako  pogubljen u celoj toj priči.

Pa je i on, e da bi se našao, smislio temu - rađajte se Srbi, jer je to od presudnog nacionalnog interesa za ovu zemlju.

Zna Icko da pre rađanja mora da se odrade i neki pripremni radovi, al mu nezgodno da to javno i kaže.

I koja bi to novogodišnja premijerska poslanica bila - je.... se, ljudi?! Ili, eufemizma radi, drugovi i drugarice, slobodno se onodite, to je u javnom, takorekuć nacionalnom interesu.

Neko je tu da se rasplatformiše, neko da  hapsi, neko da pravi nove pesme, a neko da se brine o seksualnom životu Srbadije. Pa vi izaberite stranu.

Ali, Ice nije sam, ima on svoje ljude svuda. U Vranju, to je Zoki Antić, koji je, eto, pored konobara i kuhara, morao da radi na Novu godinu.

Klasična scena - snimatelji nekih televizija ne daju gradonačelniku da uđe u sobu, dok oni ne provere da nije postavljena bomba, nasmejana majka, uplakana beba, svi srećni i radosni.

Sve je isto, menja se samo gradonačelnik.

Lepo ih je Antić darivao - olovka, opštinsko blokče i 50.000 dinara. Adžijski, nema šta.

Samo, čini se, Antić to od naših para tera visoku državnu, da se baš ne kaže patrijsku politiku. Al neka. Nek se ljudi onode, pa posle nek se rađaju, to je pravi put.

A posle, dogodine, ili one tamo godine, ili neke tamo godine, doviđenja na Gazimestanu.

Ako nas do tada, do te neke godine, bude bilo koliko treba da nas bude da bi nas iko ozbiljno shvatao.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: