Deda Mraz Balinovački

Seks i grad - Četvrtak 10.01.2013 - 12:20

Eto, rasvestili se i Vranjanci - kad može Han da slavi Srpsku Novu, kad može Surdulica, što pa mi da ne možemo?

Ilustracija Ilustracija

Pun nade, otvorim vest da pročitam, i na moje veliko razočarenje, vidim da je Vojča iz Balinovac odbio da glumi Deda Mraza na dočeku!

Pa kakav će to doček Pravoslavne, sa veliko P, da bude bez Vojču? Kakav direktoran prenos kad ga nema Deda Mraz Balinovački?

Ako vas interesuje, program će voditi Dragan Stanković, a nastupiće Bane Kace, Ivana, trubači, ta ista ekipa koja godinama nastupa.

Doduše, pred sve manje ljudi, ali koga se to tiče?

Eto, prošle godine na istom mestu u isto vreme sakupilo se stotinak ljudi. Više bilo izvođača!

I sad, šta? U Surdulici „Grand“ i „Galija“, i možda neki ministar, u Hanu Dinča i ekipa, a ovde Kace i trubači. Pa oni li imaju pare, a mi nemamo?

Pa ljudi, kad pravite, pravite, nemojte se šaliti. Ljudi odvajaju po 30, 40.000 evra, slavi se to, ili se uopšte, kao u Balinovac, Neradovac, Vranje i slična mesta, i ne slavi uopšte.

Pa sad, il imate para za to dešavanje, ili nemate. Ili pravite, ili nemojte praviti, al prestanite već jednom da glumite da nešto radite.

Ali, tako je to. Sve će to prekriti ruzmarin, snjegovi i šaš, TV Vranje će to uredno da prenosi, gledalaca će i dalje biti manje od izvođača čiji repertoar ovde svi znaju do u zarez, i svi će, nekako, biti zadovoljni.

Naročito ono malo srećnika što će da se ogrebe po grejanu rakiju i kuvano vino.

Šta da vam pričam - tri palme na otoku sreće...

No, nek se slavi, pa kud puklo da puklo. Pa šta ako se svuda po Srbiji slavi nekako drugačije? Uvek se znalo - u Srbiju Srbi, u Vranje Vranjanci.

Bili smo i ostajemo mimo sveta. I sada, kad to znam, nekako mi je lakše što za Srpsku novu neću gledati Deda Mraza Balinovačkog.

Preživeću i tu nevolju, nadam se, nekako.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: