Denzad, Hag i sirotani

Seks i grad - Petak 20.04.2012 - 13:55

Šta to spaja DSS, radikale, Šešeljevu suprugu i cene od pre pet godina?

Izbori idu, a najveće iznenađenje u ovom turnusu je izborna kampanja radikala. Ne znam da li su sa mis Šešeljkom izgubili na žestini, ali nešto mogu da ih prepoznam. Po svemu što su do sada izrekli, za njih će izborna pobeda izgleda biti samo ako doprinesu da što manje ljudi glasa za SNS. Nek komšiji crkne krava, a za nas ćemo lako, sad kad smo u Hagu. 
                                                             
Denzad ( novo ime za kompaniju Denzijevi Svi Sirotani) opet ovih dana u centru izveli performans. Sada malo galamili o uporednim cenama iz vremena Koštunice i ovim današnjim. Kakve su utiske ostavili na prolaznike ne znam, ali je očigledno kakve je posledice na njih ostavila cena koju su platili - silaskom sa vlasti!
 

Izbori su uvek rizik, jer se među ponuđenim opcijama krije puno zamki, a glasači po pravilu imaju dilemu kome će se privoleti carstvu.  Prvo - ako dođu neki novi, šta će tad biti? Drugo - ako pobede isti, da li će uspeti da raspreme sav lom koji su prethodnici ostavili?   

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: