Fond PIO: Penzioneri na meti PREVARANATA, otvorite ČETVORE OČI

Seks i grad - Nedelja 10.10.2021 - 11:51

Iz Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje je upućeno upozorenje javnosti da su ponovo registrovani slučajevi obmane penzionera gde im se, u ime PIO fonda, nudi mogućnost kupovine raznih proizvoda na više mesečnih rata.

FOTO: D. Ristić/OK Radio FOTO: D. Ristić/OK Radio
PIO fond se u saopštenju za javnost u potpunosti ograđuje od ovakvih akcija i napominju da oni nemaju nikakve veze sa ovakvom vrstom komunikacije sa korisnicima.
 
Fond PIO obavešten je da su iznova aktivne prevare penzionera kojima se zloupotrebljavaju ime i ugled Fonda, navodi se u saopštenju. 
 
- Na meti su uglavnom, kao i do sada, starija lica kojima se, na više mesečnih rata, nude razni proizvodi (masažeri, pomagala, magnetne prostirke, suplementi …) gde se Fond PIO navodi kao prodavac istih ili čak i kao poklonodavac
 
Skrećemo pažnju da Fond PIO ne komunicira sa građanima na ovaj način, da ne poklanja i ne prodaje ni usluge ni proizvode, te molimo građane da ove aktivnosti prijave MUP-u Srbije - napominju u saopštenju.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: