Golman Dinama ponovo atrakcija: Posvađao se sa Reckom i otišao sa gola VIDEO

Seks i grad - Utorak 17.11.2020 - 10:13

Dinamo je na gostovanju ostao bez bodova, ali se mnogo više od rezultata priča o potezu golmana Vranjanaca, Miroslava Orlića.

Kiks Orlića koji je presudio utakmicu FOTO: Screenshot Kiks Orlića koji je presudio utakmicu FOTO: Screenshot
Kako javlja "Sportski žurnal", kada je Orlić napravio kiks na gostovanju Zemunu, što su domaćini u 70. minutu iskoristili da postignu gol i dođu do 3:2, on se posvađao sa trenerom Vranjanaca, Draganom Antićem.
 
Usled brojnih žestokih kritika sopstvenog trenera, Miroslav Orlić je demonstativno napustio gol, otišavši usred meča - u svlačionicu.
 
Na golu ga je hitno zamenio klupski kolega Stanković, a mreža iza njega, kao i iza Zemunovog golmana Pejovića, do kraja meča je mirovala, pa je upravo pomenuti kiks ostao presudan detalj za konačan rezultat.
 
U ovom derbiju začelja, Dinamo je dva puta dolazio u vođstvo, ali su Zemunci uspeli da preokrenu rezultat i osvoje bodove sa konačnih 3:2.
 
Inače, prošlog meseca je upravo Miroslav Orlić bio akter jednog od najčudnijih autogolova viđenih u evropskom fudbalu.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: