Kroz Maričku, kao kroz minsko polje (FOTO)

Seks i grad - Sreda 08.12.2021 - 10:34

Marička ulica u Vranju već duže vreme je velika opasnost za vozače, a poslednjih dana su se desili incidenti, zbog kojih samo pukom srećom nije bilo povređenih, no samo matreijalne štete.

FOTO: S.Tasić/OK Radio FOTO: S.Tasić/OK Radio

Naime, redakciji OK Radija javilo se nekoliko vozača ukazujući na rupe kojih ima na kolovozu, kao i ulegnuća sa desne strane ulice, kada se izlazi iz Vranja, zbog kojih su nekima od njih pukle gume.

- Išao sam iz pravca Vranja ka Suvom dolu, bio je sumrak i nisam uočio rupu kod mosta. Točak  je upao i guma je pukla.

Takođe, zbog ulegnuća na jednoj strani kolovoza, teško je po nekad izbeći te kratete ili vozilo koje dolazi u susret.


Kada je guma pukla, parkirao sam vozilo, pozvao prijatelje da pomognu, a slučaj prijavio policiji
- kaže ovaj Vranjanac.

Redakciji se obratilo još nekoliko ljudi koji su imali sličnu nesreću, a to je da im pri većoj brzini upadne točak u rupu dok voze Maričkom, da pocepaju gumu ili zadobiju neki drugu kvar na prednjem trapu automobila.

Svi oni slažu se u oceni da su imali veliku sreću, te da niko od učesnika u saobraćaju nije povređen, osim što su izbušili gume i morali posle da ih menjaju po hladnoći.


Takođe, apeluju na nadležne u ime svih učesnika u saobraćaju, da Maričku ulicu, koja je veoma prometna i vodi ka uključenju na autoput, učine bezbednom.

 

Foto Galerija

Marička

OK Radio

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: