Neki nisu navikli na ČISTO, pa to ti je: Sveže očišćena ĆOŠKA osvanula pod SMEĆEM (FOTO)

Seks i grad - Ponedeljak 24.08.2020 - 09:42

Iste večeri nakon što su savesni mladi Vranjanci iz Udruženja "Borino i evropsko Vranje" (BEV) očistili najpopularnije gradsko izletište, Ćoška je ponovo zaprljana.

Nekultura i nemar: Ćoška, manje od 24h nakon čišćenja FOTO: Udruženje BEV Nekultura i nemar: Ćoška, manje od 24h nakon čišćenja FOTO: Udruženje BEV
Volonteri i aktivisti Udruženja BEV su u nedelju sakupili čak šezdesetakak džakova smeća u kojem se Ćoška hronično davi.
 
Postavili su i table sa sloganom akcije "Očisti svaku ćošku", sa ciljem da apeluju na svest Vranjanaca koji tu borave, da za sobom ostave Ćošku onako kako je i zateknu.
 
Međutim, svest nekih naših sugrađana nikako da dopre do tog elementarnog nivoa, tako da je još iste večeri Čoška dobila "sveže smeće".
 
- Na našu žalost i razočarenje, ovako izgleda Ćoška nakon samo jednog dana od akcije čišćenja i uređenja
 
Potrudili smo se da pokupimo i najsitniji otpad, goreli na suncu, davili se u prašini, zavlačili u šiblje... da bi neko došao uveče i ovako ostavio
 
Ta nemarnost i nekultura verovatno potiču iz kuće - stoji u objavi Udruženja BEV na društvenim mrežama uz fotografije sa lica mesta. 
 
Iz BEV-a su apelovali na nadležne istitucije, pre svega na Komunalnu policiju grada Vranja, da obilazi u vecernjim satima ovaj deo grada i preduzme sve mere u skladu sa svojim ovlašćenjima, kao i na JKP "Komrad" da na ovakvim lokacijama postavi kontejner i kante za smeće kako bi savesni građani imali gde da odlože otpad.
 

Na našu žalost i razočarenje, ovako izgleda Ćoška nakon samo jednog dana od akcije čišćenja i uređenja. ☹️ Potrudili smo...

Posted by Udruženje Građana - Bev on Monday, August 24, 2020
OK Radio

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Deny
24.08.2020. , 20:08
Treba nas pustiti da se udavimo u smecu jer takav smo narod da nismo za bolje.