Nova pesma Bojana Marovića oduševila publiku na Beogradskom proleću: Uskoro stiže i spot

Zabava - Četvrtak 25.04.2024 - 10:19

Na nedavno održanom Beogradskom proleću, jedan od najpoznatijih crnogorskih pop pevača, Bojan Marović, oduševio je publiku premijerom svoje nove pesme "Sve bih dao da si tu".

Foto:instagram Foto:instagram
Ova emotivna balada, koju je Marović predstavio zajedno sa svojim dugogodišnjim saradnikom Dušanom Alagićem, već je stekla veliku pažnju javnosti.
 
Uz premijeru pesme, Marović je otkrio i da je u toku priprema za snimanje video spota, koji obećava da će biti nešto potpuno drugačije. 
 
"Spot će biti gotov ubrzo, i biće to nešto drugačije", izjavio je Marović, dodajući da je Dušan Alagić autor muzike, a on sam autor teksta. Njihova dugogodišnja saradnja, kako navodi Marović, rezultirala je brojnim kreativnim idejama koje su doprinele stvaranju kvalitetne muzike.
 
Marović je takođe istakao da je Beogradsko proleće bilo poseban trenutak za njega kao muzičara, naglašavajući značaj reakcije publike.
 "To je prosto nešto što mene kao muzičara i sada gura naprijed kao prvog dana", rekao je Marović, izražavajući svoju zahvalnost prema publici koja je svojim aplauzom pokazala podršku.
 
Pesma "Sve bih dao da si tu" već sada obećava nastavak Marovićevog uspeha u muzičkom svetu, dok će detalji o ekranizaciji spota biti otkriveni uskoro.
 
M.Spirić
OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: