UKLONJEN još jedan KIOSK u Vranju

Seks i grad - Petak 08.06.2018 - 07:38

Komunalna inspekcija u Vranju, naložila je uklanjanje još jednog kioska u strogom centru grada, na uglu Karađorđeve i ulice Stefana Prvovenčanog.

Vozilo Vozilo

Rešenje je o uklanjanju kioska „Rajsko voće“ doneto je na osnovu odluke grada Vranja koja se odnosi na postavljanje manjih montažnih objekata privremenog karaktera.

Boban Antanasijević, rukovodilac  Odeljenja za inspekcijske poslove grada Vranja, kaže da vlasnik kioska u kome je smeštena radnja „Rajsko voće“, nema potrebne dozvole.

- Zapisnički je konstatovano da se u objektu obavlja trgovinska delatnost, a da vlasnik ne poseduje odobrenje nadležnog organa Gradske uprave  za postavljanje istog - navodi Antanasijević.

Sa druge pak strane, vlasnici su ogorčeni, jer kažu da će ovim potezom graskih vlasti, nekoliko porodica ostati na ulici.

Nebojša Tasić, vlasnik „Rajskog voća“, kaže pak da u rešenju koje je dobio stoji da na površini gde se nalazi njegov kiosk treba da bude travnjak.

- To znači da će pored mog kioska, za neki dan biti uklonjen i ovaj susedni.

Čuo sam da će se za jedno mesto ovde održati licitacija, a da će na preostaloj površini biti travnjak.

Kažem da nakon ovoga, samo možemo da kupimo koze i da pasemo, jer drugih izvora prihoda nemamo
  -  navodi Tasić.

Zaposleni u ovom kiosku kažu da je grad Vranje u momentu kada je odlučio da zavodi red na ulici, mogao ovim ljudima da nađe alternativu, kako ne bi ostali bez posla.

 


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: