Vranjanac traži medicinsku sestru za ženu: Oblepio ZC oglasima

Seks i grad - Četvrtak 27.08.2020 - 10:15

Bez obzira što je ostavio kontakt telefon u oglasu, koji je nasmejao, ali i raznežio Vranje i čitavu javnost Srbije, muškarac pod šifrom „JOJ BOLI“, ne javlja se na pozive, iako je napisao da traži sebi ženu, medicinsku sestru.

Oglas u ZC Vranje. Foto: S.Tasić/OK Radio Oglas u ZC Vranje. Foto: S.Tasić/OK Radio

On je ovaj oglas izlepio po čitavom Zdravstvenom centru Vranje, ne ostavljajući nikog ravnodušnim.

Na oglasu piše, da dečko, 39 godina, intelektualac, mašinski inženjer, senzualne prirode, smeđe oči, rođen sa ocenom 10, visok 184 cm, krupan, stambeno  rezidencija ranč, obezbeđen, vozi “Mercedes”, za brak traži medicinsku sestru ali u stalnom radnom odnosu.


- On je prvo bio opčinjen time da se oženi doktorkom, ali kako to nije išlo, evo spustio je kriterijume - u šali kaže jedna od sestara u ZC Vranje, pošto pretpostavlja o kom čoveku je reč.

Ona nije želela da otkriva njegov identitet, uz komentar da je on o sebi dovoljno rekao.

Ovaj neženja, kome se telefon usijao, ali od poziva novinara, a ne medicinskih sestara, barem prvog dana oglasa, dodaje  da je profesionalni starosedelac grada, šta god to značilo.

 
Zatim, još i da želi da upozna Vranjanku, obrazovanu devojku, zdrave loze, visoku, radi braka i razvijanja porodičnog biznisa.

Takođe, on ima i uslove za buduću ženu, pored stalnog radnog odnosa.


Ne bi trebalo da je depresivna, da je spremna da živi za jednog čoveka, da rađa mušku zdravu decu, ne provocira, da ima osnovno znanje u kuhinji i da ima od koga da nauči.

Kako god, ostaje da se vidi da li će se neka medicinska sestra javiti na oglas
.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: