Vranjanke bezbedne, Vranje bez silovatelja

Seks i grad - Subota 07.07.2018 - 11:02

Kada je reč o napadima na žene i devojke na javnom mestu i silovanjima, Vranje je apsolutno bezbedan grad jer takvi događaji u poslednjih tridesetak godina gotovo da nisu zabeleženi u ovom mestu.

Slobodno kroz haustor. Foto: S.Tasić/OK Radio Slobodno kroz haustor. Foto: S.Tasić/OK Radio

Dragan Stamenković, portparol Policijske uprave Vranje, kaže da se ne seća kada je policija primila prijavu za silovanje ili pak napad nekog manijaka na području gradskog naselja.

- U tom pogledu Vranje je veoma bezbedan grad i nemamo prijave silovanja i napada na žene na javnom mestu.

Bilo je slučajeva prijave silovanja u planinskim selima
, ali to su sporadični i izdvojeni slučajevi.

Najčešće je reč o napadima na starije ženske osobe u zabačenim planinskim selima, ali takvih pojava u gradu barem za sada nemamo
- napominje Stamenković.

Kao mesto koje leži na Koridoru 10 i nalazi se u trouglu između , Makedonije, Bugarske i Kosova i Metohije, Vranje je široj srpskoj javnosti prepoznatljivo po drugim bezbedonosnim problemima kao što su trgovina drogom i obračun kriminalnih grupa.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Seks i grad

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Vranjanka
07.07.2018. , 20:55
Nije tacno! Bilo je pokusaja silovanja ali kako da prijavis kada ne znas ni ko je ni odakle je, nemas ni svedoke, a srecom nije nista uspeo da uradi sto je naumio.. Ladno bi te odbili i da prijavis...lazu da je bezbedan grad! To odgovorno tvrdim!