Marko stigao do Atine i sakupio 60.000 evra za lečenje Teodore

U fokusu - Nedelja 05.08.2018 - 09:23

Fitnes ekspert i motivacioni govornik Marko Nikolić (31) iz Vranja za 20 dana uspeo je da pretrči oko 1.000 kilometara od Niša do Atine, i to u humanitarne svrhe.

Marko na Akropolju. Foto: FB Marko na Akropolju. Foto: FB

Njegov cilj je bio d aprobudi i pokrene javnost da sakupi novac za lečenje jednogodišnje Teodore Cvetanović iz Aleksinca koja boluje od autoimune bolesti hemofagocitna linfo hitiocitoza.

Marko je dnevno  prelazio distance od oko 40 kilometara, odnosno dužinu jednog maratona.

Na oko 130 kilometara od Atine, pre dva dana, neophodna suma za bolesnu devojčicu je premašena za 10.000 evra jer je prikupljeno oko 60.000 evra, ali je Marko nastavio da trči za mladog sportskog novinara iz Niša Aleksandra Nikolića kome je potreban novac za lečenje leukemije.

Marku nije bilo lako na vrelom asfaltu, ali je presrećan jer je uspeo da sakupi potreban novac za lečenje devojčice iz Aleksinca.

Prema njegovim najavama, on će nastaviti sa ovakvim podvizima.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sava
05.08.2018. , 13:20
Lep it I human poduhvat,svaka cast,ovakve stvari treba istaci I pohvaliti.Recko ugledaj se na pozitivne stvari a ne visis na budjet grada Koji ce zbog fudbala I rukometa da bankrotira.i