Cikotiću 10 godina zatvora i lečenje na PSIHIJATRIJI zbog UBISTVA KOMŠIJE

U fokusu - Ponedeljak 01.04.2019 - 11:15

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je da je krivični postupak protiv Nenada Cikotića iz sela Trebešinje, po optužnici ovog tužilaštva i sprovedenog sudskog postupka pred Višim sudom u Vranju, doneo i javno objavio presudu kojom je optuženog Nenada Cikotića oglasio krivim za krivično delo ubistvo iz čl.113KZ i osudio na kaznu zatvora od 10 godina.

Pokojni Milovan MItić. Foto: S.Tasić/OK Radio Pokojni Milovan MItić. Foto: S.Tasić/OK Radio

Prema navodima tužilaštva, Viši sud je Cikotiću takođe izrekao i meru bezbednosti, tačnije obavezno psihijatrijsko lečenje i čuvanje u zdravstvenoj ustanovi.

Tužilaštvo, je protiv navedene presude izjavilo žalbu zbog odluke o kazni, s obzirom da nije zadovoljno donetom presudom.

Milovana Mitića (64), penzionera iz sela Donje Trebešinje kod Vranja, zaklao je njegov komšija Nenad Cikotić (43), zbog toga što mu je navodno otrovao i dirao pse.

Mitić se 18. marta prošle godine,  popodne vraćao iz sela, gde je kod jednog meštanina pomagao da izbetoniraju ploču  na objektu koji je ovaj gradio, kada ga je na seoskom putu presreo Nenad Cikotić i prvo ga više puta uboo nožem, a potom mu prerezao vrat.
 

OK Radio

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: