LPA: Svi smo u SISTEMU, informacije su dostupne

U fokusu - Ponedeljak 14.01.2019 - 14:26

Lokalna poreska administracija Gradske uprave grada Vranja, obaveštava sve poreske obveznike da su Informacije o porezu na imovinu i drugim izvornim javnim prihodima od 1. januara 2019. godine dostupne građanima, privredi i državnim organima.

Podai za 145 lokalnih poreskih administracija FOTO: lpa.gov.rs/printscreen Podai za 145 lokalnih poreskih administracija FOTO: lpa.gov.rs/printscreen
Sve informacije su dostupne preko Jedinstvenog informacionog sistema lokalne poreske administracije na web adresi https://lpa.gov.rs
 
Korisnici koji su u prethodnom periodu već registrovani u LPA i imaju otvoreno korisničko ime i šifru, mogu pristupiti navedenom portalu, a novi korisnici nalog za pristup (korisničko ime i šifru) otvaraju u lokalnoj poreskoj administraciji. 
 
Centralizacija podataka 145 lokalnih poreskih administracija, građanima i privredi omogućava da na portalu Jedinstvenog informacionog sistema LPA vide sve svoje poreske obaveze na teritoriji Republike Srbije, kao i da elektronskim putem podnesu prijavu za utvrđivanje poreza na imovinu.
 
Za sva sporna pitanja, poreski obveznik se može lično informisati u Gradskoj upravi u Odseku lokalne poreske administacije, putem telefona: 017/402-392, 402-397, 402-331 ili putem email-a lpa@vranje.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: