MILJANA nema VREME ZA ČEKANJE

U fokusu - Sreda 27.06.2018 - 10:58

Kako bi Miljana Ristić Stanković iz Vranja mogla da nastavi lečenje u inostranstvu, nakon uspešne transplantaije koštane srži u Londonu prošle godine, potrebno je prikupiti dodatna sredstva.

Miljana Ristić Stanković. Foto: FB Miljana Ristić Stanković. Foto: FB

Nažalost, Miljani ističe vreme za terapiju matičnim ćelijama, a novca nema dovoljno i nema pregovora sa bolnicom, pravila su jasna.

Više od godinu dana teške borbe za život.

Molim Vas, nemojmo odustati, podelite post, podržite život i nadajmo se čudu!

Mali Vukašin ima samo 18 meseci, tek uči prve reči sa mamom
- stoji u poruci na FB u akciji prikupljanja pomoći za Miljanu.

Iako je Hammersmith bolnica pribavila dodatne matične ćelije od donora iz Italije, ceo postupak je odložen dok se ne izvrši uplata na račun bolnice.
 
Porodica Miljane Ristić Stanković navodi da doktori za sada uspevaju da stabilizuju Miljanu, ali njeno zdravstveno stanje se menja iz dana u dan, a dalje lečenje je dovedeno u pitanje.
 
Nakon uspešne transplantacije, obavljene u oktobru prošle godine na klinici u Londonu, MIljana se uspešno oporavljala.
 
Marko Stanković, njen suprug, napisao je na fb profilu da je nažalost sredinom marta došlo do komplikacija i da su morali ponovo da odu u London.
 
- Zbog plućne infekcije morala je da bude na klinici više od mesec i po dana.

Stanje se sada stabilizovalo, ali je boravak na klinici napravio nove troškove.

Da bi nastavila sa kontrolama i terapijama, što pre treba izmiriti dug od 20.000 evra
- navodi s ena FB - u.
 
Miljanina operacija u Londonu koštala je oko 290.000 evra, a sav novac prikupljen je u akcijama koje su organizovali pojedinci, frme i drugi kolektivi, ne samo u Vranju, nego i šire.
 

Svi koji žele da pomognu mogu to da urade uplatom na namenski dinarski račun 160 - 469670 - 88, ili slanjem poruke  sa sadržajem 304 na 3030.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Nenta
28.06.2018. , 09:13
Sramota za opstinu grada da grad ne pomogne da spase mladi zivot i da dete odrasta u majku,trose pare na nebitne stvari ili koje se mogu odloziti pomeriti kad je zivot u pitanju,poput parking kod okce to jes televiziju vranje i jos dosta neke stvari,spasite zivot ne gradite da zaradite,za to ima vremena za Miljanu nema...