Na JUMKOVOM BAZENU otvoren RESTORAN (FOTO)

Lokalne vesti - Utorak 01.09.2020 - 09:48

Na Jumkovom bazenu otvoren je restoran, koji je počeo sa radom, dok će bazen ove sezone neće primat kupače i sa radom će početi naredne godine.

Foto: G.Mitić/OK Radio Foto: G.Mitić/OK Radio

Restoran je otvoren svakog dana od 8 sati do ponoći, i nedeljom od 10 sati do ponoći, kaže Slobodan Mitrović, upravnik bazena.

- Bazen Jumko je bio u ruiniranom stanju, tako da je pretilo da dođe i do urušavanja određenih delova i mi iz Jumka smo bili prinuđeni da krenemo u rekonstrukciju.

Ona je uspešno završena i bazen je sada u punom sjaju. Na žalost, zbog objektivnih okolnosti, svima poznatih, nećemo moći ove godine da ga pustimo u zvaničan rad, ali je za dogodine spreman i u top formi.


Što se tiče restorana pored bazena, on je takođe renoviran i radiće cele godine i nadam se da će i radnici Jumka i građani Vranja imati prilike da posete i uvere se u kvalitet, dogodine bazena, a već sada restorana 
- navodi Mitrović.

Ceo kompleks Jumkovog bazena renoviran je u sklopu obeležavanja 60 godina rada i postojanja kompanije Jumko.

Bazen je u potpunosti obnovljen i bezbedan za kupače, ali zbog situacije sa korona virusom, njegovo puštanje u rad, kao i brojne druge planirane aktivnosti povodom jubileja, odložene su.

 
Jumkov bazen postoji 40 godina, a nakon što je 20 godina bio pod upravom grada, Jumko je ponovo uzeo objekat u svoje vlasništvo, nakon čega je usledila i rekonstrukcija, pojašnjava Branislav Popović, predsednik Nadzornog odbora Jumka.

- Jumko kao najveća kompanija u Pčinjskom okrugu, pored osnovne delatnosti, proizvodnje namenske odeće i HTZ opreme, želi da bude i društveno odgovorno preduzeće i da omogući svojim građanima i zaposlenima da mogu da slobodno vreme iskoriste na jedan lepši i adekvatniji način.
 
Bazen je renoviran, najpre za potrebe zaposlenih, a nadamo se sledeće godine da će biti i komercijalni za stanovništvo grada Vranja i okolnih mesta
- kaže Branislav Popović, predsednik Nadzornog odbora Jumka.
    

 

Foto Galerija

Otvaranje restorana na Jumkovom bazenu

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: