Optužbe za korupciju protiv čelnika SO Bujanovac

U fokusu - Petak 07.06.2013 - 14:07

Isidor Stefanović iz Vranja, vlasnik molerske radnje „Stefi kolor“, optužio je zamenika predsednika SO Bujanovac Veliju Indrizija za reketriranje i pretnje.

Stefanovići Stefanovići

Stefanović navodi da je u sukob sa visokim funkcionerom Demokratske partije (DP) iz Bujanovca došao onog trenutka kada je trebalo da naplati odrađeni posao u kući njegove ćerke u selu Biljača.

Posao je ugovarao Indrizi, jer se njegova ćerka sa porodicom nalazi u Švajcarskoj.

- Tražim samo svoj zarađeni novac u iznosu od 1.050 evra, i 500 evra koje mi je Idrizi tražio od pogođenog posla na ime logistike u daljoj saradnji.

Novac sam mu dao u Agenciji u Bujanovcu  koja je u njegovom vlasništu, ne sluteći šta me sve očekuje - priča Isidor.

Stefanović objašnjava da je do sukoba došlo prilikom naplate u sredu 5. juna, kda mu je, kako tvrdi, Indrizi otvoreno tražio da se ugradi u njegovu zaradu.

- Kada na to nisam pristao on je potegao metalnu šipku na mene i moju majku Slavicu . Za deset minuta u kancelariji se stvorilo 30 Albanaca i patrola policije.

Vođa patrole bio je vidno na na njegovoj strani jer nije reagovao kada je jedan od policajaca počeo mene i moju majku da vređa psovkama na nacionalnoj osnovi -  priča Isidor.

Prema rečima njegove majke Slavice, od tog trenutka je počelo uznemiravanje noću telefonskim pozivima uz pretnje.

 - Protiv Indrizija podneću tužbu i obavestiću policiju kako bi mogla da me zaštiti, jer više nisam siguran u svoju bezbednost a ne smem ni da pomislim da nastavim da radim na tom području – kaže Stefanović.

Zamenik predsenika SO Bujanovac Velija Indrizi u četvrtak nakon Stefanovićevog obraćanja medijima nije odgovarao na pozive novinara.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: