Seks za farmerke i 10 evra

U fokusu - Utorak 15.10.2013 - 00:34

Devojčica, P.F. (16) iz Vranja, učenica drugog razreda jedne vranjske srednje škole jedna je od retkih, koja je svojevremeno uz pomoć roditelja, odlučila da se lečenjem izbavi iz kandži prostitucije.

Ilustracija Ilustracija

Na lečenje se odlučila kada je odlučila da se poveri svom školskom drugu, N.A..

On je bio uz nju i zauzeo se da joj iskrenim druženjem pomogne.

- Zaprepastio sam se kad je rekla čime se bavi. Družili smo se u školi, posle škole, ali ne uvek. Zezamo se, pušimo na malom odmoru, zadirkujemo se.

 Nekad odemo u kafić, i to je sve. Nikad nisam bio kod nje kući, ali pričala je da su joj ćale i keva “bolidi”.

Kao, nemaju veze sa životom, nikad nisu kući, stalno nešto rade, a u kući ni dinara, prazan frižider, samo svađe, psovanje do besvesti i ostalo.

Nju i mlađeg brata i ne primećuju, jednostavno kao da postoje - kaže N. A.

Po njemu, njegova drugarica je odlepila kad je ostavio dečko u kojeg je bila “smrtno” zaljubljena.

- Voleo me dok me nije povalio u kolima, a sutradan kada sam prišla u kafiću, gde je sedeo sa društvom, gađao me pikslom. “Da se nisi primakla više”! - ispratio me uz najgore psovke. Poludela sam.

Mislila sam, ubiću se, ali ne mogu, i ne želim… - priča P.F.

U svet prostitucije uvukla je njena drugarica iz škole. Bilo ih je nekoliko koje su se prostituisale.

- Videle su da sam očajna, bez kinte, sa izlizanim farmericama sa pijace, u staroj jakni koju sam uzela od majke. Znale su sve o meni i tipovale me. Nisam znala da su i narkomanke - kaže P.F.

U početku se dvoumila, a onda rešila da se prvo “osveti” dečku. Drugarice su bile ubedljive: “Ma, videćeš, nisu Albanci takvi kako ih predstavljaju, zlatni su to momci, uživaćeš i imaćeš sve” - uspele su da je nagovore.

Mladu devojčicu odvele su njene drugarice taksijem u Preševo. Bila je sa mladim Albancem, priča njen drug, dobila 30 evra i nove farmerice. Vratila se presrećna.

- Moji nisu  ni primetili nove farmerke. Laknulo mi je. Nastavila sam da odlazim, partneri su se menjali, stekla sam garderobu, po usluzi dobijala po 10 evra - ističe P.F.

Na pitanje da li je probala drogu, odgovorila je ljutito: “Šta sam sve probala i sama ne znam”!

Devojčica P.F. nije usamljen slučaj. Prodaja dečjih tela toliko je uzela maha o čemu svedoči naš izvor blizak policiji.

- Ranije su vršene racije, hvatali su ih po Preševu, Velikom Trnovcu, po kafanama u okolnim selima.

Obaveštavani su roditelji, bilo je mnogo neprijatnih scena, nisu verovali da je to njihovo dete, pretili su inspektorima da će da tuže – priča naš izvor.

Kada su jednog od roditelja kojeg su lično poznavali pitali odakle njegovoj ćerki na svakom prstu po jedan zlatan prsten, mirno je odgovorio: “Kupio joj momak”!

(Nastaviće se)

Dušan Đorđević
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: