Stefan Ilić priznao da je kriv u slučaju zazidavanja OK Radija

U fokusu - Sreda 14.02.2024 - 08:58

Pred Osnovnim sudom u Vranju završeno je suđenje Stefanu Iliću, direktoru “Colosseum gest” - a, zbog nelegalne gradnje, nakon koje je usledilo i zazidavanje dela redakcije OK Radija.

Foto: S.Tasić/OK Radio Foto: S.Tasić/OK Radio

U dva odvojena predmeta, u kojim se Iliću sudilo zbog učinjenih krivičnih dela koja se tiču nelegalne gradnje, zaključen je sporazum o priznanju krivice.

Jedinstvena kazna podrazumeva 400.000 dinara novčane i godinu dana izdržavanja kazne u kućnim uslovima, za fizičko lice, tj Stefana Ilića, kao i 5.000.000 dinara za pravno lice, odnosno  “Colosseum gest” .


Podsetimo, kao investitor nelegalnog objekta, u ime “Colosseum gest” - a pojavljuje se Stefan Ilić, protiv kojeg su bile podignute  krivične prijave za bespravnu gradnju.

Inače, iza kladionice kockarnice “Colosseum game”,  za čije je potrebe investitor “Colosseum gest” izvodio radove, stoji Dejan Nikolić Kantar.


OK Radio zazidan je od strane “Colosseum gest” - a u junu 2022. godine, a nelegalni objekat još uvek nije srušen, uprkos donetim rešenjima za to.

S.T.

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: