Udruženje radio-stanica RAB SRBIJA: OK Radiju nagrada ZLATNI ČLAN

U fokusu - Četvrtak 01.02.2024 - 11:16

OK Radio iz Vranja dobitnik je nagrade “ZLATNI ČLAN” za “kreativnost, trud i posvećenost razvoju radija u Srbiji”, koju dodeljuje Udruženje radio-stanica RAB SRBIJA.

Foto: RAB Foto: RAB

Ovo medijsko udruženje, čiji je član OK Radio od samog osnivanja, proslavilo je 15. rođendan.

Nagradu za OK Radio, primila je Olivera Vladković, vlasnica i glavna i odgovorna urednica.

Ona je istakla da ovu nagradu posvećuje svom preminulom suprugu Goranu Vladkoviću, čiji rad i ljubav prema radiju nastavlja da neguje.


Tom prilikom dodeljeno je i priznanje “Radijski prijatelj godine”, kao i posebne nagrade za radio-stanice koje su u RAB SRBIJA od osnivanja ovog medijskog udruženja.

Petnaest godina postojanja reprezentativno medijsko udruženje i samoregulatorno telo RAB SRBIJA, koje okuplja čak 169 radio-stanica iz Srbije, proslavilo je u sredu, 31. januara u beogradskom IN Hotelu.

Dodeljene su i specijalne nagrade “Zlatni član RAB SRBIJA” za 15 radio-stanica koje su u RAB SRBIJA od osnivanja i koje su svojom kreativnošću, posvećenošću i trudom dale veliki doprinos radu RAB  SRBIJA i radiju u Srbiji.


Ovom prilikom dodeljena je i nagrada “Radijski prijatelj godine” koje udruženje dodelju od 2020. godine pojedincu koji svojim radom i angažovanjem doprinosi osnaživanju radijske industrije naše zemlje i regiona.

Pomenuto priznanje za 2023. godinu, predsednica RAB SRBIJA Maja Rakovic, uručila je dr Katarini Tomašević, pomoćnici ministra za informisanje i telekomunikacije.



 

OK Radio

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Gordana
01.02.2024. , 12:00
Čestitke OK radiju! Zasluženo.
Miki
01.02.2024. , 13:30
Cestitke,Olja zena sila..