Zeleno je in

U fokusu - Četvrtak 18.04.2013 - 11:18

Vranjski modni stilisti tvrde da su ovog proleća u trendu osnovne boje boje i da je potpuno svejedno da li su pastelne ili jače.

Zeleno je u modi Zeleno je u modi

Kolorit je prema njihovim rečima osim u ženskoj sve prisutniji i u muškoj garderobi.

Oni ocenjuju da se samo polovina muškarca i žena ovog podneblja dobro snalazi u modnim trendovima i da to radi sa ukusom, a da  drugoj polovini to ne ide baš od ruke.

Miodrag Anđelković, modni kreator iz Vranja kaže da će zelena biti in, ali da je njegova preporuka da ko voli zeleno ima i nešto crveno na sebi.

- Zeleno pored crvenog će biti najlepše zeleno, a crveno nikad nije crvenije ako nije pored zelenog.

Imamo potpunu slobodu ali treba voditi računa o tome da li se čovek oseća prijatno u tim kombinacijama, da ne robujemo trendovima već da uživamo u garderobi – kaže Anđelković.
 
On ocenjuje da se i pored toga što se nema dovoljno para, žene snalaze i dobro kombinuju garderobu koju imaju.

- Nažalost imamo i onu grupu koja robuje tom odećom i na kojima jako loše izgleda to što nose, ali su u trendu po svaku cenu makar i da im se i podsmevaju zbog toga – kaže Anđelković.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju U fokusu

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: