Pozvao policiju jer ga pratila svinja

Zivot i stil - Petak 25.05.2018 - 07:22

Jedan Amerikanac je, u panici, pozvao policiju i prijavio da ga prati — ogromna svinja. Čovek je policajcima uplašeno rekao da ne zna šta da radi

veliki vepar — „prava zver“ FOTO: Facebook veliki vepar — „prava zver“ FOTO: Facebook
Jedan Amerikanac je, u panici, pozvao policiju i prijavio da ga prati — ogromna svinja. Čovek je policajcima uplašeno rekao da ne zna šta da radi.
 
Iako su s podozrenjem primili njegovu prijavu, policajci su ipak izašli na teren, pritom sve vreme pretpostavljajući da je u pitanju „očigledno pijan čovek“.
 
Kada su stigli na mesto događaja, zatekli su potpuno treznog čoveka kojeg je zasta pratio veliki vepar — „prava zver“, prenosi „Independent“.
 
Policajci iz Nort Ridžvila, u američkoj državi Ohajo, na teren su izašli u nedelju oko 5.30 ujutro. Po dolasku u centar mesta Elirija, zatekli su čoveka koji se nije, kako su prethodno mislili, zaputio kući iz bara, već sa železničke stanice.
 
„Policajac Kuduzović je uspeo da se izbori sa njom i da je uvede u svoje vozilo.“
 
Svinja je u policijskoj stanici bila zatvorena neko vreme, u „ćeliji“, u delu stanice namenjenom policijskim psima.
 
Naknadno je pronađen vlasnik, koji je kasnije došao po nju.
 
 

Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: