10 šampionskih titula za vranjske ROLERAŠE

Lokalni sport - Ponedeljak 27.08.2018 - 08:09

U subotu su Grad Vranje i Skijaški klub „Besna Kobila“ bili domaćini otvorenog prvenstva Srbije u disciplini Inline Alpine Slalom.

Pobednici u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji FOTO: Ski klub Pobednici u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji FOTO: Ski klub "Besna Kobila"
Iako prvobitno najavljivana na Besnoj kobili, organizacija trke je prmeštena u Vranje iz tehničkih razloga.
 
Na trci je učestvovalo 50 takmičara iz većine srpskih klubova i gosti iz Skijaškog kluba „Vuzenica“ iz Slovenije.
 
Najviše uspeha imali su takmičari domaćeg kluba zatim SK „Vuzenica“ i SU „Extreme“ iz Niša.
 
Što se tiče domaćeg šampionata, apsolutni pobednik i u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji su takmičari SK „Besna kobila“ sa 10 titula prvaka Srbije.
 
Osim takmičarskog dela, u Vranju je održano i nekoliko sastanaka sa čelnicima SK „Vuzenica“ i predstavnicima Svetske Roler Federacije na kojima je dogovoreno nekoliko zajedničkih akcija za sledeću godinu, kaže prvi čovek SK „Besna Kobila“, Đorđe Dedinac.
 
- O obaveznom letnjem treningu na rolerima kao pripremi za skijašku sezonu govorili su treneri SK "Vuzenica" iz Slovenije koji u svojim redovima imaju nekoliko državnih prvaka u tehničkim disciplinama. 
 
Jedna od njih je i Žana Nina Bricman u čijim vožnjama smo uživali u Vranju.
 
Prve zajedničke akcije vezane su za zimu i zajedničke ski treninge u Sloveniji, zatim nas u Vranju očekuje Roler kamp pod pokroviteljstvom Svetske roler federacije za svu decu iz regiona i još nekoliko zajedničkih poduhvata, a sve u cilju popularizacije roler i skijaškog sporta – najavljuje Dedinac.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: