29 medalja za "Fenikse"

Lokalni sport - Četvrtak 13.06.2013 - 09:50

Karatisti KK Feniks iz Vranja osvojili su 17 zlatnih, 8 srebrnih i 4 bronzane medalje na karate kupu “Medveđa OPEN 2013.”, održanom 9. juna u Medveđi.

Osvajači medalja  Medveđi Osvajači medalja Medveđi

- Učestvovalo je 15 ekipa sa 170 takmičara, prezadovoljni smo nastupom i na najbolji moguć način završili smo proleći deo sezone.

To nas obavezuje da i dalje naporno i kvalitetno radimo kako bismo nastavil sa uspesima i na jesen – kaže Slavica Nikolić, trener KK Feniks.

Medalje su osvojili Luka Marković, srebro, Vuk Ivanović, zlato i bronza, Danilo Mihajlović, zlato i srebro, Dimitrije Mihajlović, zlato i srebro, Bogdan Trajković, 2 zlata, Stefan Zdravković, zlato i srebro, Petar Kostić, zlato, Mila Stošić, zlato, srebro i broinza, Nevena Novković, zlato, srebro i bronza, Luka Jović, 2 zlata, Andrijana Novković, 2 zlata, Tamara Misirlić, zlato i srebro, Petar Mančić, 2 zlata i Jovan Mančić, zlato i bronza.

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: