Ana sve zasenila

Lokalni sport - Četvrtak 18.04.2013 - 09:30

Klub dizača tegova Mladost iz Vranja osvojila je 4. mesto na prvenstvu Srbije u dizanju tegova u konkurenciji tačmičara do 20 godina.

Nedeljković Nedeljković

Na prvenstvu koje je minulog vikenda održano u Beogradu, Vranjanci su postigli veliki uspeh u konkurenciji 12 ekipa iz Beograda (Zvezde i Partizana), Subotice, Novog Sada, Bača, Sremske Mitrovice, Inđije, Sombora, Smedereva, Niša i Vranja.
 
Ljuba Stevanović, trener Vranjanaca, ističe da je ovo još jedan veliki uspeh za klub i grad Vranje u dizanju tegova.

U pojedinačnoj konkurenciji, Nemanja Mančić je u teškoj kategoriji osvojio 4. mesto podigavši u olimpijskom biatlonu 190 kg.

Mladen Milošević, u kategoriji do 100 kg, osvojio je 3. mesto podigavši 185 kg, a u kategoriji do 60 kg. Danijel Mitić osvojio je 4. mesto podigavši 165 kg.

Još jedan veliki uspeh ostvarila je Ana Nedeljković, u konkurenciji pionirki, osvojiši 1. mesto u svojoj konkurenciji i pritom podignuvši 38 kg.

- Naše takmičare očekuje senirsko prvestvo Srbije koje se održava u junu u Inđiji i gde očekujemo nove medalje i uspehe – ističe trener Stevanović.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: