BESPLATAN ulaz za meč Kupa Srbije

Lokalni sport - Utorak 25.09.2018 - 11:24

Vranje – Radnik iz Surdulice će u sredu na svom terenu dočekati ekipu Radničkog iz Pirota u okviru utakmice šesnaestine finala Kupa Srbije, a ulaz na stadion će biti slobodan.

Surduličani se nadaju najboljem Surduličani se nadaju najboljem
Pirotski Radnički trenutno se nalazi na šestoj poziciji Srpske lige - grupa Istok i bez dileme dolazi u Surdulicu sa velikim ambicijama.
 
U Radniku se za ovu utakmicu, kao i za predstojeće redovno kolo i gostovanje ekipi Voždovca u nedelju, kombinuju nove taktike sa svima a po najviše sa poslednje pristiglim pojačanjima i momcima koji su na pauzi zbog povreda.
 
- Iako nam je prvenstveni cilj da popravimo rezultate i održimo se u prvenstvu, u prvu utakmicu Kupa ulazimo sa velikim optimizmom i sa nadom da dođemo i do finala - kaže trener Radnika, Milan Milanović koji dodaje da će ovo biti dobra prilika za uigravanje igrača koji su kasnije pristigli u klub i kojima je dosad manje pružana prilika za igru.
 
- Moramo da promenimo par igrača u prvoj postavi, još uvek se neki igrači uigravaju, to su momci koji su kasnije došli u klub a imamo i dosta kvalitenih igrača koji zbog povreda nisu imali minutažu od mog dolaska u Surdulicu. 
 
Radi se o dobrim igračima, uglavnom internacionalcima. Iskombinovaćemo najbolje i nadamo se najboljem - jasan je Milanović.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: