Biser u "petlićima"

Lokalni sport - Sreda 31.07.2013 - 02:32

Filip Petrović, petlić FK Dinamoa iz Vranja rođen je 2002. godine i jedan je od najperspektivnijih igrača u svojoj generaciji.

Petrović Petrović

Već nekoliko godina unazad najbolji je  igrač i strelac u  Mini maksi ligi, a na međunarodnom turniru u Bosilegradu ove godine proglašen je za igrača turnira u veoma jakoj konkurenciji.

Prošle godine proglašen je za sportsku nadu Grada Vranja.

- Odlikuje ga prefinjena tehnika, osećaj za igru i asistenciju kao i fantastična leva noga, igra veoma zrelo za svoje godine i ostavlja utisak igrača koji zna sta hoće sa loptom u svakom trenutku – kaže njegov prvi trener u školi fudbala “Prestiž”, Nenad Jakšić.

Pravi je “paker” koji zna da uposli svog saigrača u pravo vreme u prazan prostor.

- Veliki je potencijal u pogonu petlića Dinama, jedan je od retkih koji ima lucidnost u igri, nepresušnost ideja, smisao da asistira i da da gol, a da ima tek 11 godina.

Potrebno je da kvalitetno radi i napredak će vremenom biti još veći. Redovan je na treninzima oličenje je kulture i ponašanja, velika perspektiva i budućnost vranjskog fudbala – navodi njegov trener Joca Ristić, kod koga je najviše napredovao.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: