Bod za nadu

Lokalni sport - Nedelja 15.12.2013 - 11:41

Futsaleri kluba malog fudbala Vranje napravili su malo iznenađenje u 9. kolu Prve futsal lige Srbije odigravši u gostima protiv Smedereva 2:2, što im daje nade u borbi za opstanak u prolećnoj sezoni.

KMF Vranje KMF Vranje


Vranjanci su osvojili vredan bod dok je Smederevo na ovaj način propustilo dobru priliku da se vrati na drugo mesto na tabeli.

 

Trener Goran Jovič Beli zadovoljan je borbenošću i ispunjavanjem zadataka od strane njegovih izabranika.

 

-Čestitam ugračima na borbi i želji da ne izgube i stignu do uspeha. Kamo sreće da smo ovako igrali i na nekim prethodnim utakmicama.

 

Odlučili smo od početka utakmice da igramo povučenije i iz kontranapada koristimo svoju priliku za gol, što se i ostvarilo u 9. minutu utakmice kada je Danijel Stošić postigao gol za vođstvo od 1:0 – kaže za OK Radio Jović.

 

Domaćin je u nastavku napadao, pogodili su prečku gola   Vranja, dok Virijević nije iskoristio kazneni udarac. KMF Vranje sa vođstvom je otišao na odmor.

 

U drugom poluvremenu, domaći su krenuli silovito, gosti opasno pretili iz kontri, da bi u  27 minutu  Filipović preciznim udarcem izjednačio na 1:1. a tri tri minuta kasnije Marašević preokrenuo rezultat na 2:1.

 

Veliki bod i radsost, gostima donosi u 39 minutu Igor Stojanović Žike iz velike gužve koja se stvorila pred golom domaće ekipe.

 

Rezultatri poslednjeg 9. kola: Smederevo – Vranje 2:2, Novi Pazar – Bečej 3:2, Kalča – Kolubara 9:6, Ekonomac – Kopernikus 6:0, SAS Marbo - VIK Naisus 3.2.

 

Tabela: Ekonomac 25, SAS 17, Smederevo 16, Kopernikus 15, Kalča 12, Novi Pazar 12, VIK Naisus 11, Bečej 10, Vranje 5,  Kolubara 3. 
 

Parovi 10.kolo, od 7. do 10 decembra 2014: Bečej - Vranje, Smederevo – VIK Naisus, SAS – Kopernikus, Ekonomac – Kolubara, Kalča - Novi Pazar.

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: