BSK krenuo pobedom

Lokalni sport - Četvrtak 18.07.2013 - 10:41

Fudbaleri BSK iz Bujanovca, članovi Niške zone, otpočeli su sa odigravanjem kontrolnih utakmica i savladali na svom terenu ekipu, novog srpskoligaša, Moravca iz Predejana, rezultatrom, 1:0.

ekipa BSK ekipa BSK

Bujanoovački “romantičari” predvođeni iskusnim trenerom Radetom Aleksićem, pružili su dopadljivu igru. U prvom poluvremenu posebno se istakao golman BSK-a Vidosavljević koji je spasio svoju mređu u par navrata.

U drugom poluvremenu, inicijativu na terenu su preuzeli domaći fzdbaleri, napdali u talasima I u 52. minutu postigli pobedonosni gol iz pravilčno dosuđenog jednaesterca. Siguran realizator bio je, oporavljeni od povrede, golgeter Nikola Milić Kode.

Trener Bujanovačana, Radoje Aleksić izjaviuo je posle utakmice:
-Svesni smo da je ovo prva kontrolna utakmica, da smo u punom trenažnom procesu i da treba još puno da radimo kako bismo ostvarili zacrtano, a to je da budemo u vgornjoj polovini Niške fudbalske zone – navodi Aleksić.

Drugu kontrolnu utakmicu BSK igra protiv drugog pčinjskog zonaša, ekipe vranjskog Dinama, na stadionu Pamučnog kombinata, u nedelju od 17 časova i 30 minuta.

BSK - Moravac (P) 1:0 (0:0)
Bujanovac – Gledalaca: 50. Sudija: Miroslav Dimitrijević (Bujanovac). Strelac: Milić u 59. minutu (iz jedanaesterca)

BSK: Vidosavljević, Stanković, Krstić, Tasić, Vjetrović, A.Stojković, S.Stojanović, S.Stojković, Đorđević, Džemaili, Milić. Igrali su još: Mišić, Popović, Mladenović, A.Stojanović i Simonović.

Moravac: Zdravković, Marković, Mladenović, Vukadinović, Stojiljković, I.Trajković, Ž.Stanković, M.Stanković, B.Stanković, I.Arsić, A.Stamenković. Igrali su još: Seletić, Janjić, V.Stanković, Petrović, Vukojević, N.Arsić, Mitić, P.Trajković, Stamenković, Miloš Filipović i Milan Filipović.
 

OK radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: