BSK pred gašenjem

Lokalni sport - Subota 26.05.2012 - 11:47

Košarkaši BSK Bujanovca u poslednji čas izborili su opstanak u Srpskoj ligi grupa „Istok“, i po mnogim ocenam sa ekipom Eko Basketa iz Niša, koja je ispala, kao i ekipom Juga iz Vranja, bili najslabije ekipe u prvenstvu.

KK BSK Junior KK BSK Junior
Ono što brine Bujanovčane je loš materijalni status ekipe kod lokalnih vlasti, a nedovoljan priliv sredstva automatski dovodi u pitanje i dalje takmičenje ekipe.
 
Zbog toga, dok se ne konstituiše nova vlast u Bujanovcu i ne sagleda koliko klub može da dobije sredstava za takmičenje, neće se ni znati dalja sudbina ovog uzornog sportskog kolektiva.
 
Da bi klub mogao nesmetano da radi, moraće što pre da se reši status igrača, posebno onih krucijalnih po tim koji su strane. 
 
Tu se misli na veterane iz Leskovca, Slobodana Mitića Žuću i Sašu Stankovića, kao mladog Aleksandra Popovića iz Vranja. 
 

Ekipu je u toku prvenstva napustio plej Ebibi koji se vratio u Prištinu, a po završetku prvenstva i mladi plej Petar Nikolić koji je pristupio skopskom Rabotničkom. 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: