Bulajka napustio Dinamo

Lokalni sport - Ponedeljak 13.05.2013 - 09:00

Gradski većnik Srđan Milošević Bulajka dao je neopozivu ostavku na funkciju potpresednika FK Dinamo iz Vranja zaduženog za mlađe kategorije.

Milošević Milošević

- Ostavku sam rešio da podnesem UO kluba još kad je smenjen kooordinator mlađih selekcija Srđan Paunović Laza.

Niko me nije konsultovao o njegovom smenjivanju niti o dovođenju Zvonka Đorđevića, tim menadžera, koji učestvuje u organitzaciji rada sa mlađim selekcijama.

Nisu su me pozvali na UO, niti našli za shodno da me nazovu telefonom.

Sve se radi iza zatvorenih vrata, a ja kao član SNS, jedini u UO, ne želim da učestvujem u nikavim zakulisanim radnjama.

Dovođenje i postavljanje novih trenera u klubu je ili iznuđen potez ili potez fudbalskih analfabeta i diletanata.

To me vređa i zato ne želim da budem u takvom društvu. Kada sam došao za potpresednika zaduženog za mlađe kategorije obećao sam kao prvo transparentnost u radu, a to je izostalo – kaže za OK radio Milošević.

Prema njegovim rečima, on je ostavku hteo da podnese i ranije, ali nije hteo da remeti atmosferu u prvom timu koji se grčevito bori za opstanak.

Milošević je razočaran onim što se trenutno dešava u mlađim selekcijma i smatra da je takav rad poguban za klub, a da će se rezultati vrlo brzo pokazati.

- Ugled kluba je srozan, stadion je suspendovan zbog incidenata, predstavnici vlasti u UO atakuju na sudije, na funkcionere RIS i FSS.

Osuđujem takvo ponašanje jer direktno narušava ugled grada – navodi Milošević.
 

OK RADIO

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: