Čas sa osvajačicom OLIMPIJSKE MEDALJE

Lokalni sport - Petak 16.11.2018 - 11:57

Vranje - Učenici osnovnih i srednjih škola iz Surdulice imaju priliku da se u petak druže sa mladom olimpijkom, strelkinjom Marijom Malić, koja je na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Ajresu osvojila bronzanu medalju.

Marija Malić FOTO: OKS Marija Malić FOTO: OKS
"Olimpijski čas" biće održan u balon hali na Gradskom stadionu.
 
Đaci će moći da upoznaju Mariju Malić i da iz prve ruke saznaju kakav je osećaj osvojiti olimpijsku medalju i kako izgleda život u olimpijskom selu, kažu u Olimpijskom komitetu Srbije.
 
Kroz "Olimpijsko igralište" učesnici će imati priliku da steknu znanja o istoriji Olimpijskih igara, olimpijskim simbolima i sportovima, kao i znamenitim sportistima – olimpijskim herojima današnjice.
 
- "Igralište“ se realizuje kroz pet olimpijskih stanica koje simbolizuju pet kontinenata i pet olimpijskih vrednosti koje se stiču kroz bavljenje sportom: radost igre, fer plej, poštovanje, izuzetnost i jedinstvo duha, tela i uma - kažu u Komitetu.
 
Programom su uključena i najmlađa deca osnovnoškolskog uzrasta koja kroz "Olimpijsku priču" uče i zašto je važno baviti se sportom i negovati olimpijske vrednosti, dodaju iz OKS-a.
 
Poseban deo programa posvećen je promociji mobilne aplikacije "TreninGO" koja ima za cilj da motiviše korisnike da budu aktivni, da redovno vežbaju i žive zdravim načinom života.
 
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: